Preseljenje knjižnice – obavijest

Od 02. studenog 2020. godine, knjižnica privremeno prestaje s radom zbog preseljenja na drugu lokaciju. Sve aktivnosti vezane za posudbu i povrat knjižne građe se zaustavljaju, a sve zakasnine koje nastanu u razdoblju dok smo zatvoreni neće se obračunavati.

Lokacija na kojoj ćemo se nalaziti nakon preseljenja je Trg Isidora Kršnjavoga 4 (stambena zgrada odmah pored Gregerove vile, prizemlje, ulaz s južne strane).

S obzirom da selimo kompletan inventar, molimo vas za razumijevanje jer je to veliki posao koji mora biti napravljen na ispravan način kako bismo što prije otvorili vrata na novoj lokaciji. O početku rada na novoj lokaciji bit ćete pravovremeno obaviješteni.

Također, molimo vas da zadržite posuđene knjige kod sebe do ponovnog otvorenja knjižnice. Nemojte knjige ostavljati u hodniku, vraćati preko poznanika i slično jer selimo preko 60 000 knjiga + namještaj i može se dogoditi da se te knjige zagube.

Podsjećamo vas na našu uslugu koju smo uveli za vas u ožujku, na posudbu e-knjiga preko aplikacije ZakiBooka! Više informacija možete pronaći našoj web stranici. Čitajte e-knjige do našeg ponovnog susreta u knjižnici!

Skip to content