U KNJIŽNICI ODRŽANA KREATIVNA RADIONICA „MALI ZNANSTVENICI 2“

Zbog velike zainteresiranosti djece, i ove godine Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice održava kreativne radionice koje vodi naša volonterka, odgojiteljica Valentina Stanković Dervić.

Ova prva ovogodišnja radionica nastavak je prošlogodišnje radionice „Mali znanstvenici“ . Na ovoj radionici djeca su istraživala forenziku, magnetizam, topivost i gustoću tvari. Postali su mali detektivi upotrebljavajući staklenu čašu s vodom,  proziran selotejp, dječji puder i male četkice pomoću kojih su otkrivali svoje otiske prstiju. Isto tako, saznali su koje stvari privlače magneti, a koje ne. Osim toga, istraživali su topivost i gustoću tvari pomoću vode, markera i gustina.

Djeca su i ovaj put uživala, a odgojiteljica Valentina Stanković Dervić im je najavila već sljedeći mjesec novu kreativnu radionicu.

Ove radionice održavaju se u sklopu projekta “Volonterska platforma “STAV Našica – Standardizacija temelja anticipativnog volonterstva Našica u suradnji s Centrom za lokalne inicijative i poduzetništvo Našice (CLIP).

DSCN1111

DSCN1112

DSCN1115

DSCN1118

DSCN1128

DSCN1134

DSCN1138

DSCN1153

DSCN1157

Skip to content