10. DANI SLOVAČKOG FILMA U NAŠICAMA

plakat mali-page-001(1)

U organizaciji Središnje knjižnice Slovaka u RH pri Hrvatskoj narodnoj knjižnici i čitaonici Našice i suradnji s Radijom Našice, 4. i 5. svibnja 2017. u Našicama će se održati deseti, jubilarni, DANI SLOVAČKOG FILMA.

Dani slovačkog filma u Našicama jedinstvena je manifestacija u našoj zemlji koja godinama predstavlja i promiče slovačku kinematografiju i slovačku filmsku umjetnost. Od 2008. do danas na ovom festivalu predstavljeno je 20 renomiranih slovačkih filmova koje je pogledalo oko 2000 gledatelja. Sadržaj je otvorenog tipa i namijenjen svim kategorijama gledatelja jer su u programu uvijek zastupljeni filmovi za odrasle i djecu.

Ove će godine na Danima slovačkog filma u Našicama 4. i 5. svibnja biti prikazana 3 filma – Put preko Dunava iz 1989. u režiji Miloslava Luthera, Ljubav na koncu iz 2014. u režiji Mariane Čengel Solčanske i Love iz 2011. u režiji Jakuba Kronera.

Ulaz na predstave je slobodan, a svi filmovi titlovani su na hrvatski jezik. Program manifestacije kao i raspored kino predstava u našičkom Domu kulture bit će objavljen na stranicama knjižnice i radija Našice.

plakat veliki

sadržaji filmova-page-001

Skip to content