PREDSTAVLJENA KNJIGA MARINE MARIJE HIPP DOBRO ILI LOŠE – GOOGLE ILI STRINA

U prepunom Izložbenom salonu Zavičajnog muzeja Našice, u subotu, 10.lipnja predstavljena je knjiga Marine Marije Hipp  „Dobro ili loše – Google ili strina“.

Nakon uvodnog dijela, preslušavanjem pjesme Dore Dragović“ Ni riči“, sve prisutne goste pozdravila je ravnateljica Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice Silvija Šokić .

Poduzetnica iz Našica Marina Marija Hipp, nakon više od dvadesetak godina stvaranja i održavanja uspješnog privatnog biznisa, napokon se ohrabrila i zakoračila u književne vode. U studenom 2016. objavila je knjigu “Dobro ili loše – Google ili Strina” u kojoj mudro i duhovito kroz praktične primjere govori o životnim situacijama – odlukama, pravim i krivim, energiji i o tome kako to utječe na uspjeh ili izaziva neuspjeh, igrama našeg uma s nama…

Kako se inspirirala i motivirala, kako je knjiga nastajala, što je željela i je li uspjela, otkrila nam je u razgovoru s ravnateljicom Silvijom Šokić.

Knjiga pokazuje drugo lice emocije, ega i energije, pokazujući zapravo sve sfere čovjekovog života bez ikakvih zadrški i bez ikakvog skrivanja. Jasno otkriva svu snagu, ali i ranjivost pojedinca zbog toga se i sama autorica u knjizi pita izgledaju li svi onako kako ih zamišljamo ili nas netko uvijek ponovno iznenadi.  Autorica otkriva kako biti uspješan u poduzetništvu, a istovremeno obraćati pozornost na osobni razvoj, uz posao razvijati i sebe, kako najčešće vidimo poduzetnike. I sve to, ali i puno više saznat ćemo ako pročitamo knjigu Dobro ili loše, Google ili strina.

Knjiga se prevodi na engleski jezik i priprema za strano tržište.

Književna večer završena je prodajom knjiga i malim domjenkom.DSCN0466

DSCN0468

DSCN0471

DSCN0475

DSCN0477

DSCN0481

DSCN0484

DSCN0485

DSCN0489


Marina-Hipp-12-200x133Marina-Hipp-7-200x133Marina-Hipp-2-200x133

Skip to content